NAWA RASA DANCING

 

Agenda 2011

Workshops en proeflessen:

Regelmatig worden er workshops en proeflessen Indiase dans georganiseerd. Hierbij laten we zowel Bharata Natyam als Bollywood dans zien. Deze workshops en proeflessen zijn toegankelijk voor alle belangstellenden. Uw aanwezigheid hierbij wordt erg op prijs gesteld. Binnenkort worden op de volgende locaties proeflessen gegeven:

Open les Bollywood dans Apeldoorn/Dieren - Woensdagavond 24 augustus 2011

Locatie: volgt. Aanmelden kan telefonisch 06-51986376 of via de e-mail info@ nawarasadancing.nl.

Bollywood dansavond Apeldoorn -Zaterdagavond 17 december 2011:

Locatie: Wijkcentrum de Stolp, Violierenplein 101, Apeldoorn.

Kaarten a Euro 10 p.p. kan telefonisch 06-51986376 verkregen worden of via de e-mail info@ nawarasadancing.nl. Kinderen tot 12 jaar Euro 5 p.p.

 

Opleiding: Basis klassieke dans Bharata Natyam

Basis opleiding Bharata Natyam in de Pandanallur stijl. Tijdens de opleiding wordt onderricht gegeven in de adavu's(basis dans stappen) in 3 snelheden. Alle handgebaren met 1 hand (sam yute) en met 2 handen (asam yute hasta) komen ook aan bod. Verder worden de dansritmes besproken en het herkennen hiervan in de muziek (jatees en sabta tala met combinaties hierin). De duur van de opleiding is een midweek en 20 dagen verdeeld over een kalenderjaar. Eindafsluiting met practische en theoretische examen. Kosten, inclusief literatuur, wordt op aanvraag bekend gemaakt. Cursus gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen. De opleidings is toegankelijk voor iedereen. Dans ervaring is niet vereist.

Start opleiding : Docent Bollywood dansen

De opleiding tot docent Bollywood dansen is bedoeld voor mannen en vrouwen die zelf al ervaring hebben met Bollywood dansen en training wensen om structuur aan te brengen in de dans. De opleiding biedt veel mogelijkheden om creativiteit verder te ontplooien en dans over te dragen aan anderen. Start februari 2008. Lespakket verkrijgbaar na aanmelding..